LAKI SUOJAA RIKOLLISIA


”Nykyisin laki suojaa niitä, jotka tekevät rikoksia luontoa, eläimiä ja tulevia sukupolvia vastaan.Vaikka maapallon elämä on uhattuna, viranomaistahot ylläpitävät ja noudattavat lakia, joka käskee tuhoamaan elinympäristöt. Muuttamaan elollisen luonnon kuolleeksi materiaksi, asfaltiksi, selluksi, turkisosmisteiksi. Eettistä suhdetta luontoon ei ole. Laki suojaa ympäristörikollisia, moottoriteiden rakentajia, metsäteollisuutta, turkistarhureita.”

Lihateollisuutta, sen voinee lisätä kun eletään vuotta 2012. Olen lainannut tähän tekstit Mustavihreä filosofian Leena Vilkka 1999, kirjasta.

”On käsittämätöntä, miten jonkun kallioalueen muuttaminen louhosalueeksi ei edes vaadi YVA- menettelyä. On oikeusmurha sallia alueen tuhoaminen ilman edellyttänyttä hankkeen perusteellista arviointia. Ei olla tehty biotooppiarviointia, ei suojeluarvojen arviointia, ei lajikartoitusta, ei kulttuurihistoriallisten tekijöiden arviointia, eikä hankkeen ympäristövaikutusten arviointia. Ainoastaan TIEPIIRIN JA LOHJA RUDUKSEN miehet ovat siellä arvionsa tehneet.”

Kiintoisaa muuten, vieläkö toimii näissä asioissa suomalaiset yrityksetkään, nyt 2012?

Nyt kuulen jo korvissani miten edellisiä lauseita naureskellaan joidenkin typerin ituhippien lähinnä huvitusta herättäväksi harmistuksiksi. Mikä PAREMPI OIKEUS on sitten päästä arvioita tekemään luonnonvaroista vain ja ainoastaan talousihmisten ja bisnesmiesten?
Mikä ihmeen oikeus? No, tämän maan suoma lain suoja. Huomaako jo nyt sekin viimeisin epäilijä mikä valtava vääryys ja rikkomus on kyseessä, lain suomissa suojissa!

Mikäli ihmisluontoa yhtään tunnen, voin arvella ettei tule tunnustamaan tämä ituhippien ikuinen naureskeija väärässä olemistaan koskaan. Ihminen kaiken muun ryöstelyn lisäksi kun on vielä äärimmäisen ylpeä, nöyryys tosiasioiden edessä ei kuulu ihmisen perushyveisiin.

 

—-

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s