ONNELLISIA HETKIÄ


15.6.2012

Onnellisen hetken odotus on palkittu. Tytär oli yötä poikakaverinsa kanssa. Niin tavallinen asia normaalisti perheissä, minulle tapahtuma jota muistelen pitkään tämän jälkeen. Toki vatsanpohjassa oli pelko koko päivän, että soskut ja ne 4-6 polisiia tulevat ja hakevat lapseni karkaamisen vuoksi. MInunhan se olisi täytynyt soittaa poliisit paikalle, kuvitelkaa! Eihän se nyt sentään sovi että kesälomallakaan on, hänhän on nyt laitoslapsi. Laitokseen sellaiset kurittomat kakarat joutavat.

jonain onnellisena hetkenä

Sitä miettii ja miettii mikä tätä maata vaivaa. Miten niin monen perheen elämä on tehty yhteiskunnan taholta tällaiseksi painajaismaiseksi. Joku vuosi sitten vielä uskoin että no maassamme nyt on niin paljon alkoholisoituneita ja huumeita käyttäviä vanhempia että kaipa muuta vaihtoehtoa ei ole. Nyt tietoisuuteni asiasta on kääntynyt päälaelleen.

Rakas suloinen lapseni lähti vaateostoksille ja perheenjäsenten luo. Myöhemmin sieltä mökille, toivon että ehtii ennen viranomaisia.

Näin yöllä painajaisunta, että kotiini tuli ne 6 poliisia. Laittoivat tyttäreni rautoihin. Tuskan hiki valui kun heräsin. Miten tähän on tultu, hyvä yhteiskunta?

Tyttäreni rikos on kouluja käymättömyys. Keskittymisvaikeudet joita te ette ole edes suostuneet tutkimaan vaikka pyysin! Minkä vuoksi!

Toivoimme lapsellemme erityisopetusta, erityiskoulua ja muita vaihtoehtoja. Kaikki paikkanne olivat kuulemme täynnä ja että tämä oli sitten ainoa vaihtoehto! Todellako!

Mitä te oikein olette tehneet kansalaisillenne, tulevaisuutenne toivoille? Kokonaisille perheille joiden elämään on tullut pysyvä säröäänne.

Onko lapseni todellakin niin paha että yhteiskunnan kalliita rerursseja kannattaa tuhlata häneen?Että partioillanne kauppakeskuksissa kyttäätte teini-ikäistä tumma tukkaista kaunista ja herttaista lastani jotta voisitte pidättää hänet ja toimittaa laitokseen tuhannen kärrytien taakse tukahduttavan kuivan heinäpellon keskelle yksin koko kesäksi, tai kaksin jonkun toisen nuoren kanssa. Toisella nuorella saattaa olla harhojakin, sääli sinänsä, mutta onko tyttäreni todella kärsittävä rangaistukseksi epäterveessä seurassa vain sen vuoksi, ettei yhteiskunnalla ei ole ollut tarjota muita palveluja?

Minä sanon, pitäkää koulunne, pitäkää laitoksenne, pitäkää aivan sairas apunne. Tämä on koko perheelle sisaruksia myöten painajaisuni joka vain sattuu olemaan totta maassamme. Pahempaa se on kuin sota. Sotaan oli sentään järki syy. Monen nuoren elämä meni siinä sodassa. Minun lapseni elämä menee rauhan aikana paetessa järjetöntä järjestelmäänne!

lapsemme eivät ole enää lapsiamme, perheiden itsemääräämisoikeus on menetetty

Teidän mielivaltaanne ei ole muuta syytä kuin kieroonkasvanut harhaluulo, että te voitte kasvattaa lapsemme mallikkaammin kuin me vanhemmat itse. Että teilllä on avaimet hyvään ja oikeaan kasvattamiseen meidän vanhempien sijaan. Te kuvittelette että koululaitos on ainoa syy elää. Te kuvittelette että jokaisen on puristauduttava muottiin. Se harhaluulonne on alkanut jo tarhasta, jo neuvoloista. Pitäkää palikkatestinne ja ruoka-aikanne. Pitäkää nämä kuvottavat kipsivaloksenne!

Lapseni on jo jäänyt kaksi kertaa luokalle ja te yritätte hätyyttää häntä jopa kesälomalla eikä teillä ole kuitenkaan edes antaa kesällä tukiopetusta. Teillä ei ole antaa mitään. Mutta te olette haistaneet hyvät bisneksenne jo kauan sitten.

Herätkää hyvät päättäjät ja virantoimijat sieltä kommervenkkeilystänne!

Niin kauan on toivoa kun kuulemme lasten naurun :

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s